Hemlängtan?

sk

Yuuuhuuu!
Idag har jag nog lite hemlängtan för första gången sedan jag kom hit… Förmodligen för att jag är sjuk och vill att mamma ska köpa glass till mig och stoppa om mig framför en film.  Och förmodligen för att jag känner att jag antagligen behöver antibiotika för min hals och inte pallar gå till sjukhuset och få ännu en räkning.. Det stör mig att sånt är så himla krångligt här. Hemma i Sverige hade jag bara kunnat gå dit och få ett recept i princip. Men inte här inte… Idag ska jag i alla fall försöka plugga lite inför skolan imorgon och om jag blir ensam i lägenheten ska jag spela in en vlog också : ) WOOHOO.

 

Kommentarer (1)
  • Bea

    Hej Keela, det skulle vara så himla snällt om du kunde bara skriva vad företaget hette (eller om det var en hemsida eller något annat) som du använde dig av som hjälp för att kunna flytta till USA. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *