Sushi?!

sushi
Visste ni att jag hatar sushi? Eller ja fram tills igår i alla fall. Jag och Amanda fick för oss att gå och handla lite mat i en affär i närheten. Då hade dom smakprov på sushi med tonfisk, stark sås och rostad lök i affären.. Låter ju helknäppt, eller hur? Men vi bestämde oss för att smaka ändå, trots att det såg himla konstigt ut. Och vet ni vad? Det var så gott hallå! Helknasigt. Så det slutade med att jag köpte min första sushi genom tiderna och åt det till lunch. Dock kunde jag bara äta några bitar, sen var det inte lika gott längre.. Vet inte vad det beror på. Eeeeh. Så är det inte när jag äter pannkakor direkt… Då äter jag tills jag blir världsmätt, sen skulle jag kunna pressa i mig 10 till utan problem. Haha!

Gillar ni Sushi?

Kommentarer (1)
  • frida

    Jag tycker att det är så svårt just med sushi i USA. Den man köper på t.ex Whole Foods eller Trader Joes är inte alls god! Det känns så på låtsas. Däremot så har västkusten (antagligen LA också, men har bara provat i NorCal) sjukt bra japanska restauranger, så typ även om man inte gillar sushi i Sverige kan det vara värt att prova en gång till! Åh gott.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *