My hair.

hey

Tänk hur bra mina extensions håller ändå.. Lockar det nästan varje dag, är i solen hela tiden och tupperar det massor och har snart haft samma set i tre månader nu. Åh, jag saknar min frisör Nathalie på Rapunzel of Sweden i Stockholm.. Bästa någonsin.. Vet inte riktigt hur jag ska lyckas byta ut mitt hår här borta… Tänkte beställa hår från Rapunzel ändå och hitta någon här som kan sätta i håret här. MEN, hur ska någon kunna ersätta Nathalie?! Hon har ju gjort mitt hår i… Ja, hur länge egentligen…. 1 år? 2 år? Jag vet inte, men det är länge i alla fall och jag har aldrig varit såhär nöjd.

Posted in: Keela - Bilder.

You might also like

Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Sandra Lindahl - En hårsmån ifrån doktorn Josephine Qvist - BAILEY MYS Hedda Dibinger - hair thoughts Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Josephine Qvist - FALL IN COPENHAGEN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *