IKEA

'

HEEY!
Jag, Amanda och Julia tog bilen till Burbark och IKEA igår. Åh, jag kände mig verkligen som hemma när jag klev innanför dörrarna! Och till lunch blev det självklart köttbullar <3! Det bästa jag ätit sedan jag kom hit typ.. Haha! SÅ GOTT. Vi shoppade lite också såklart… Det går ju inte att låta bli när man är där?! Hur kommer det sig egentligen? Vi fick också med oss 6 kg köttbullar, 2 kg pannkakor, 3 kg potatisgratäng och några kg marabou också…. HAHA. Nog för att jag älskar USA och LA…. Men Sverige klår ALLT när det kommer till godis och mat. Kanske av ren vana, eller för att det verkligen är så… Vet inte. Det blir pannkakor till frukost imorgon!

You might also like

We Are One - FÖRGYLL DITT HEM MED LYXIGA DETALJER Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - CLOTHING COLLECTIONS Sandra Lindahl - Hypokondrikern har talat Paulina Danielsson - Äntligen sol. Sponsored - Glitter Black Weekend 30%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *