Klädhäst.

heytoom

YUUHUUU!
Hade ni problem med att komma in på min blogg igår? Jag kunde inte logga in på hela dagen :/ Himla tokigt. Men nu verkar det ha löst sig.

När vi var på IKEA så köpte jag med mig en klädhäst hem. Jag och Elinor, min rumskompis, har delat på en liten walk-in sedan jag kom hit och det är alltid kaos för att det är kläder från golv till tak. Vi har båda alldeles för mycket kläder.. Haha! Så nu köpte jag denna och ställde ute i rummet istället och det blev himla bra ju, eller hur?! Så nu har jag lite i garderoben och lite på ställningen. Skulle har köpt två hyllor också och gjort som jag hade det i min lägenhet i Stockholm om ni minns? Jag hade en hylla ovanför klädhästen med skor osv på. Det var sååååå fint. Men nu får alla skor plats under ju eftersom jag lämnade dom flesta hemma </3 SAKNAR MINA SKOR. Borde sätta upp något annat på väggen också.. En tavla eller så. Eller kanske en himmelsäng? Nu ser det tomt ut ju!

Ikväll ska vi fira Jason Derulos födelsedag! Och gissa vem som är DJ? Ingen mindre än Snooooooooop dogg. Woooho!

Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *