Rapunzel Fall/Winter.

fallwinter
YUUHUUU!
Hösten börjar närma sig för er där hemma i Sverige och bästa Rapunzel of Sweden har en himla bra höstkampanj just nu! Om ni handlar för 1500:- så får ni shine drops och min favoritinpackning på köpet. Så bra ju!

Har jag förresten berättat att jag använder deras europeiska hår nu? Sist jag var på salongen så satte Nathalie i det på mig istället. Och kvalitén är SÅ bra. Jag har haft mitt i snart tre månader nu och det ser fortfarande så bra ut. Dock tänkte jag ändå beställa nytt eftersom mitt egna hår växer och fästena hamnar så långt ner.. Frågan är ju som sagt vem som ska sätta i det åt mig.. haha! Jag borde passa nu att beställa nu när det är erbjudandet finns egentligen : )

Vet ni en annan bra grej? Deras quick and easy-metod finns nu med europeiskt hår också! WOOHO. Det är den bästa metoden om man har tunt hår eftersom man då fäster håret med hjälp av tejp och fästena knappt syns alls. Så har ni väldigt tunt hår och vill ha det tjockare eller både längre och tjockare borde ni prova den metoden!

faa

Posted in: Keela - Tips.
Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *