Hotellrummet.

SLS

WOOOHOOOO!
Vi är framme i Vegas och det är Amandas födelsedag. Hur bra?! Vi bor på SLS i helgen. Det är samma hotell som vi var på för några veckor sedan och det är så sjukt fint här! Jag kommer ha världens bästa helg med världens bästa roomies. Livet känns så sjukt bra just nu.

You might also like

Paulina Danielsson - Dumma mig. Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Paulina Danielsson - Rörelsen - Efterfestens Efterrätt Paulina Danielsson - Finast mysdressen jag äger! Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Paulina Danielsson - Maddiken 17 år.
  • Nabba

    SHOOOHOOOO!! Hejj Keela ! GUUUD vad mysigt du värkar ha det ! I Sverige är allt som vanligt..nästan..ksk ? Men iaf Sååå just nu är min största dröm att flytta till LA eller ksk NYC ! Men alltså ÅHHHH vad det börjar bli massa fjärillar i magen bara av att tänka på det heeelaaaa !! <3
    Ha ett jäkligt bra liv puss ! ;*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *