Hey Vegas!

VEGAAAs

YUUHUUU!

Vi har det toppenbra i Vegas!!! Och vet ni vad? Jag började filma en video till er för jag tänkte att ni skulle få följa med på resan.. Men jag glömde laddaren till kamerabatteriet i LA och igår tog batteriet slut. GAAH! SÅ DÅLIGT GJORT. Ska försöka fixa en laddare så att det blir en video av det hela : ) Idag har vi hängt vid poolen och igår blev vi bjudna på trerätters och sen var vi på nattklubben Life här på SLS-hotellet. Så kul kväll och jag är säker på att den här kvällen kommer bli minst lika bra!

Hur har ni det hemma i Sverige?!

You might also like

Josephine Qvist - HOME UPDATE Sandra Lindahl - Helgen med VG BYGISELA - PUT A HAT ON IT Sponsored - Like a Halloween Quueen BYGISELA - HAVE A NICE DAY! Sponsored - Dagens mest populära kampanjer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *