pulsifs
Jag använder fortfarande min pulsklocka från Polar : ) Finns att köpa här.

MINA ARMAR SKAKAR SÅ MYCKET ATT JAG KNAPPT KAN SKRIVA PÅ TANGENTERNA OCH JAG ÄLSKAR DET. Det blev ett kort och rätt lugnt pass idag på gymmet. Eftersom jag varit borta i flera veckor så ville jag försöka börja lugnt. Ändå är jag helt död i hela överkroppen. Älskar känslan! Ni förstår inte hur mycket jag har längtat tillbaka till gymmet alltså. Det var ju verkligen mitt allra största intresse i Sverige och en sån himla stor del av mitt liv och sedan jag kom hit så har det varit raka motsatsen eftersom jag varit så himla sjuk. DET ÄR SÅ SKÖNT ATT VARA TILLBAKA. WOOOHOOOOO! ENDORFINERNA BARA SPRUDLAR I HELA KROPPEN.

Posted in: Keela - träning

You might also like

Ellinor Bjurström - En hörna är klar Sponsored - Icon Mirror Alexandra Nilsson - Han är fin han min Andreas Caroline Roxy - Way out west Alexandra Nilsson - Frågan jag INTE vill ha! Intervju - Noomi Rapace

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *