Ont i magen och kaos.

dddd

Alltså.. Sjukaste natten igår och idag. Har aldrig haft så ont i magen i hela mitt liv! Vet inte om det var något jag åt eller så men jag låg i sängen hela dagen och hade kramper. Så himla jobbigt. Fram emot kvällen mådde jag mycket bättre, men ett tag kändes det som att jag låg på min dödsbädd ungefär… Usch. Men jag är alltid sjukt försiktig när det kommer till mat osv och äter aldrig något efter utgångsdatum eller så, men man vet ju aldrig. Kanske var det bara min magkatarr som spökade också. Jobbigt var det i alla fall.

Men vet ni vad?! ÄNTLIGEN, EFTER FYRA VECKORS JÄKLA INFLUENSA SÅ MÅR JAG BRA!!!! Så, så fort jag vaknar ska jag kila iväg till gymmet. SOM jag har längtat… Äntligen!!!!!!

Kommentarer (1)

You might also like

Alexandra Nilsson - Vilka kommer bli dom nästa storsäljarna? Alexandra Nilsson - Föredrar en naturligare och kvinnligare look.. Alexandra Nilsson - Back in Sweden Caroline Roxy - 3 månader till jul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *