Hej Höst.

höst

…. Fast här är det ju liksom inte höst. Men det är helt sjukt att det redan är Oktober. Eftersom det fortfarande är 30 grader varmt här så fattar jag knappt att tiden går. Det är ju helt galet. Men just nu saknar jag inte hösten alls.. Visst kan det väl vara lite mysigt att börja ha på sig mössa och halsduk och känna den friska och kalla luften. Men det är fortfarande betydligt mer lockande att ha värme hela tiden faktiskt. För jag vet att jag tröttnar på kyla efter två dagar eller något. Haha! Börjar det bli kallt där hemma? Längtar ni tills vintern kommer?

Kommentarer (1)

You might also like

Josephine Qvist - A STAR IS BORN Caroline Roxy - Glow face Paulina Danielsson - Ex on the beach - rensar luften Josephine Qvist - MITT HJÄRTA GÅR SÖNDER
  • Moa | hobbyfotograf

    Det börjat bli kallt, men vissa dagar är det fortfarande varmt ute. Sjukt! Däremot är jag ganska peppad inför denna hösten. Ser fram emot mysiga kläder, te och kaffe, sitta inne och kolla film efter film, serieavsnitt efter serieavsnitt osv. Det känns verkligen jätte bra då jag alla andra år hatat hösten och vintern på grund av kylan och allt! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *