goo

Anledningen till min frånvaro är för att jag är så sjukt arg och ledsen. Jag är helt förstörd… Jag trodde verkligen att allt var lugnt och att allt var klart sedan mina sjukhusbesök. Jag skrev ju att det var det värsta som hänt mig någonsin och att dessutom min försäkring som jag tecknade(som skulle gälla ALLT) inte skulle betala för detta gjorde det hela bara så sjukt mycket värre. Jag fick räkningar på över $10.000 vilket är ungefär 70.000 svenska kronor. HELT SJUKT om ni frågar mig. Nu, några veckor sedan har jag försökt lägga allt bakom mig och försöker bara blicka framåt trots att det här bryter ner mig både mentalt och fysiskt. Både pga pengarna och över hela händelsen som jag fortfarande lider av varje dag eftersom jag aldrig blir återställd…. Sen häromdagen ligger det 3 kuvert till från sjukhuset i brevlådan…. Räkningar på $40.000 ….. 40.000…. Det är ungefär 290 000 svenska kronor UTÖVER dom andra 70 000 som redan är betalda. HUR är det här möjligt?! Och HUR kan en försäkring som ska täcka allt inte hjälpa mig med det här?  Det står ju till och med på papprena att det var allvarligt och livshotande?! Hur kan ett livshotande besök på sjukhuset inte täckas av en försäkring? …..

Igen… Teckna aldrig Gouda som försäkringsbolag….
Jag vet inte vad jag ska göra….

Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *