Snabb update.

kee

… Jag ligger mest i sängen och äter popcorn och kollar på Tenn Wolf hela dagarna. Det är allt jag har lust med vilket känns supertråkigt med tanke på att jag faktiskt är i världens bästa LA och jag borde vara ute och göra saker. Jag försöker hitta på saker på kvällarna men jag känner mig mest halvdeppig. Jag har överklagat försäkringsbolagets beslut, men dom sa nej igen. Jag har också försökt byta försäkringsbolag eftersom jag känner mig så himla otrygg med Gouda. Hur ska jag kunna känna mig trygg med en försäkring som inte ens täcker livshotande skador liksom? Helt galet. Men inte ens det verkar gå…

Ville bara ge er en snabb update. Jag lever och försöker bara bli positiv igen! : )

Hörs snart.
Xoxo,

You might also like

Ellinor Bjurström - KUBtest vecka 13 Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Paulina Danielsson - Bloggrik vid 15. Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Paulina Danielsson - LÄR ER TANTER! Ellinor Bjurström - Reparera ditt hår - Från rosa till blond

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *