Snabb update.

kee

… Jag ligger mest i sängen och äter popcorn och kollar på Tenn Wolf hela dagarna. Det är allt jag har lust med vilket känns supertråkigt med tanke på att jag faktiskt är i världens bästa LA och jag borde vara ute och göra saker. Jag försöker hitta på saker på kvällarna men jag känner mig mest halvdeppig. Jag har överklagat försäkringsbolagets beslut, men dom sa nej igen. Jag har också försökt byta försäkringsbolag eftersom jag känner mig så himla otrygg med Gouda. Hur ska jag kunna känna mig trygg med en försäkring som inte ens täcker livshotande skador liksom? Helt galet. Men inte ens det verkar gå…

Ville bara ge er en snabb update. Jag lever och försöker bara bli positiv igen! : )

Hörs snart.
Xoxo,

Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *