Tre månader.

lapfackin
Såhär såg det ju ut när jag försökte packa mina resväskor som jag skulle ha med mig hit… haha… KAOS. 

Tänk hur fort tre månader kan gå egentligen? Så länge har jag bott här i LA nu. TRE MÅNADER. Hallå. Galet! Och jag känner fortfarande att jag inte kunnat göra ett bättre val. Trots all skit med sjukhus osv så har jag aldrig mått eller trivts bättre. Önskar dock att jag hade lika mycket bloggpepp som tidigare. Det är så mycket jag vill visa er och dela med mig av… Men min hjärna går fortfarande på högvarv och allt jag lägger energi och fokus på är hur räkningarna och försäkringen ska fixas och det är himla påfrestande.

Många av er undrar hur mina dagar ser ut. Eftersom att det här är mitt hem nu så är jag ju ingen turist. Jag bryr mig inte så mycket om att göra saker varje dag. Jag äter frukost, tränar, pluggar, är i skolan, umgås med mina roomies, solar osv. Som ett vanligt liv liksom – bara i LA och inte i Sverige. Därför är det väl inte jätteintressant att läsa om varje dag.. Haha!

Imorgon ska jag ta tag i frågorna från frågestunden! : )

Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *