Hemma hos JB.

he

HEY KOMPISAR!
Hur mår ni? JAG SAKNAR ER. Måste verkligen komma in i mitt blogg-mode igen och uppdatera er massa. Men vissa dagar tar jag mig knappt ur sängen för att jag är så trött och svag och konstig i kroppen. Undrar när jag kommer vara helt återställd? Vi håller tummarna för att det är snart i alla fall.

Vet ni vart jag och Amanda hamnade igår förresten? Hemma hos Justin Bieber. Man fick inte gå på hans vita matta och han hade världens största sackosäck. Hmm…

You might also like

Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - Holdit Sponsored - Glitter Black Weekend 30% We Are One - OLIVIA HAGÉUS: ETT ÖPPET BREV TILL MIN KROPP Caroline Roxy - With love from Beirut Hedda Dibinger - RS_____2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *