Hemma hos JB.

he

HEY KOMPISAR!
Hur mår ni? JAG SAKNAR ER. Måste verkligen komma in i mitt blogg-mode igen och uppdatera er massa. Men vissa dagar tar jag mig knappt ur sängen för att jag är så trött och svag och konstig i kroppen. Undrar när jag kommer vara helt återställd? Vi håller tummarna för att det är snart i alla fall.

Vet ni vart jag och Amanda hamnade igår förresten? Hemma hos Justin Bieber. Man fick inte gå på hans vita matta och han hade världens största sackosäck. Hmm…

You might also like

Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Hedda Dibinger - My home in Berlin Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Sandra Lindahl - En hårsmån ifrån doktorn Paulina Danielsson - Födelsedagshelg Hedda Dibinger - my second home

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *