Update.

hate

Vart jag har tagit vägen?

1. Jag har varit sängliggandes med influensa och sjukt ont i ryggen två dagar nu och inte ens tagit mig ur sängen. Helvetet verkar aldrig ta slut. Och snälla, säg inte att det är konstigt att jag inte blir frisk när jag springer runt och festar hela tiden. Ni har liksom ingen aning om hur mitt liv här borta ser ut. I söndags gick jag och lade mig klockan 11 på kvällen och somnade direkt. Vaknade tre timmar senare och hade så ont i huvudet och i ryggen att jag vara låg och grät. Jag sov inte på hela natten. Jag vågar heller inte gå till läkaren med tanke på att min försäkring ( som skulle täcka allt ) inte verkar täcka ett skit. Men tyck absolut inte synd om mig, det är inte de jag vill höra. Jag vill bara inte att ni ska döma mig och tro att ni vet hur jag har det här borta och vad jag gör.

2. Jag skrev en rad om att jag hamnat hemma hos Justin Bieber i fredags, och när jag läste kommentarerna blir jag på riktigt förbannad. VAD fasiken tror ni att jag är för människa som hittar på sånt? Går man ut i Hollywood är det nästan mer ovanligt att INTE se någon kändis. Och på över 3 månader har jag varit hemma hos fyra stycken. Det är liksom inte konstigt och ovanligt här. Och ni vill ha fotobevis? Tyvärr. Vi fick lämna mobilerna utanför innan vi ens fick komma in till Justin. Och så är det hos typ alla kändisar.. Det är väl inte så konstigt egentligen? Det finns ju sjukt många som skulle utnyttja en sån grej och sälja bilderna vidare och hitta på massa skit. Vi var sju stycken hemma hos honom den kvällen. 3 killar och 4 tjejer. Vi drack coca cola, kikade på tv och snackade på balkongen.  Sen om ni väljer och tro att jag ljuger – fine, jag behöver inte bevisa något alls för er. Huvudsaken är väl att jag vet att jag var där och att jag vet vad som är sant och inte : )

När ni slutar vara bittra, tänker jag sluta vara bitter : )
( Och ni som enbart blev glad för min skull och ni som stöttar mig genom min svåra tid just nu – I LOVE U ALL. Puss. )
XOXO,

Kommentarer (1)
  • Bästa keela

    Wow vad häftigt. Jag skulle varit överlycklig om jag var du. Önska att jag bodde i USA. Mär jag blit lite större ska jag absolut flytta dit. Fast jag gillar digmer än justin. Hoppas ingen tar det där illa. I LOVE YOU!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *