Leverans från Rapunzel!

rapunzeldelivery

WOOOHOOO!!!
Äntligen är mitt nya löshår från Rapunzel of Sweden hääääär! Det tog bara tre dagar efter att jag beställt det, men ändå.. Haha! Jag har varit för lat för att göra det tidigare… Tänk så bra att dom skickar hit till USA också! Jag har ändå haft i samma hår i fyra månader nu så det är verkligen dags att byta ut det. Ändå har det som vanligt hållit jättebra och jag har inte tappat en enda slinga : ) Älskar Rapunzel! Nu ska jag bara hitta en frivillig stackare som ska ta sig an mitt hår. Och det är bäst för henne att hon gör det lika bra som Nathalie på Rapunzel i Stockholm gör det.. Haha! Jag passade även på att beställa både shampoo, balsam, inpackning och shine drops när jag ändå beställde. Det är ju mina favoritprodukter!

Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *