urth

HEY GUYS!
Hur mår ni? Jag mår rätt bra faktiskt. Vi spenderade hela dagen igår med att försöka hitta outfits till Halloween. DET ÄR SUPERSVÅRT JU! Det tog verkligen flera timmar och ändå är jag inte helt säker på vad jag ska klä ut mig till.. Vi åt också lunch på ett av mina favoritställen! Urth Caffé. Det ligger på Melrose ave, inte alls långt ifrån där jag bor och dom har grym mat! Speciellt deras ceasarsallad och deras quesadillas. Nomnom! OCH, för att inte tala om deras smoothies. Drömgoda! Det är ett rätt litet ställe, men det är alltid fullproppat med folk och det förstår jag : )

Vad ska ni klä ut er till på Halloween? Ge mig lite inspiration vettja!

Kommentarer (1)

You might also like

Alexandra Nilsson - Föredrar en naturligare och kvinnligare look.. Alexandra Nilsson - Dagens outfit Alexandra Nilsson - Time files.. Alexandra Nilsson - Ta mig tillbaka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *