Svensk Pizza.

pizza

Något av det jag saknar allra mest med Sverige är nog maten. ALL mat. Det mesta här är smaklöst och det är bara massa tillsatser och konstiga grejer i allt. Så himla synd! Men igår kände vi verkligen för något som smakade svenskt och något som vi kände igen så vi åkte 45 minuter bort för att få äta svensk pizza med BEA!!!(<3!!!!). Det var lätt min bästa måltid sedan jag kom hit. Det var så gott så jag ville nästan gråta.. Haha! Speciellt bean.. Som jag saknar den..  Det var lätt värt att åka bil 1,5 timme för att få äta en god pizza. Haha!

You might also like

Hedda Dibinger - work it Sandra Lindahl - En hårsmån ifrån doktorn Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Hedda Dibinger - DAY 1 look and a messy apartment Lisa Anckarman - DARE TO STAND OUT Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *