Svensk Pizza.

pizza

Något av det jag saknar allra mest med Sverige är nog maten. ALL mat. Det mesta här är smaklöst och det är bara massa tillsatser och konstiga grejer i allt. Så himla synd! Men igår kände vi verkligen för något som smakade svenskt och något som vi kände igen så vi åkte 45 minuter bort för att få äta svensk pizza med BEA!!!(<3!!!!). Det var lätt min bästa måltid sedan jag kom hit. Det var så gott så jag ville nästan gråta.. Haha! Speciellt bean.. Som jag saknar den..  Det var lätt värt att åka bil 1,5 timme för att få äta en god pizza. Haha!

You might also like

Paulina Danielsson - Gör saker som gör dig lycklig. Ellinor Bjurström - NI ÄR BÄST! Paulina Danielsson - Helt random Paulina Danielsson - BOOST TILL MIG SJÄLV Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sponsored - Glitter Black Weekend 30%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *