Hem till jul?

ddd

Åh.. Jag kan verkligen inte bestämma mig för om jag ska åka hem i jul eller inte. Samtidigt som det vore skoj och jätteskönt att få komma hem någon vecka så är det ju sjukt långt. Haha! Och jag har ju faktiskt firat jul i Sverige 24 gånger, så det kan ju vara kul att prova något annat? Svårt beslut. Sen en av dom största anledningarna till att jag valde just LA när jag bestämde mig för att flytta var ju för att jag är så sjukt trött på vinter och kyla. Ska jag verkligen åka hem när det är som kallast då? Haha. Men jag vill så gärna träffa min guddotter som precis kommit till världen också! Och det är mysigt att vara med familjen på jul… ÅH SVÅRT. Tänk om man bara kunde teleportera sig hem över dagen… Sen vore det ju kul att komma hem och kanske ordna en liten läsarträff också! Vet att många blev ledsna över att jag flyttade hit för att ni var rädda över att aldrig få träffa mig… Så en läsarträff vore himla skoj, eller hur?! : )

Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *