LA vs Sverige.

kyck

Oj, vad mycket matbilder det blivit på senaste tiden… Jag äter mycket i guess.. Haha! Men det var inte det jag skulle skriva om nu juuuuuu!

Vet ni vad? förra året på Halloween var jag i Sverige… Vad gjorde jag då? Ska jag vara ärlig så minns jag inte. Jag tror inte att jag gjorde någonting alls? Jag vet inte om någon gjorde något speciellt? Det fanns liksom ingenting som var värt att göra.. Iår? Iår är jag i LA och har säkert 10 olika ställen jag kan vara på, och alla är grymma. Jag har t ex fått förfrågan om att flyga privatjet till Vegas i helgen, eller att gå på Halloweenfest på Playboymansion. Hur sjukt är inte skillnaden mellan Sverige och LA? Jag har aldrig fått så många förfrågningar tidigare och aldrig haft så många alternativ på saker att göra. Det är nästan fööööör mycket! Och så är det när det kommer till det mesta i LA! Det finns alltid något att göra. Varje dag! Jämt! Det är något av det jag älskar mest med det här stället. Man behöver aldrig vara uttråkad. Jag kände mig rätt uttråkad och rastlös ofta i Sverige.. Men aldrig här! Got to love LA.

Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *