Paus.

rpaiunzel

Jag trodde verkligen aldrig att flytten till LA skulle skapa såhär mycket kaos och hat. MIN blogg har alltid handlat om min vardag och mitt liv. Mitt liv som har varit ett rätt vanligt liv i Sverige. Jag har alltid skrivit om saker jag gjort på dagarna och kvällarna. ALLTID. Och ingen har blivit arg över det eller kommenterat det tidigare. Men så fort jag kom hit till LA och började skriva om min vardag här så börjar folk rasa och bli jättearga? Jag är tydligen en golddigger, jag skryter, jag ljuger och hittar på, jag är säljer mig billigt och är en patetisk groupie från Sverige. ENBART för att min liv ser annorlunda ut nu. Enbart för det jag gör nu är annorlunda jämfört med det jag gjorde. Hur kan det inte vara OK för mig att skriva om min vardag här? Vad är skillnaden? Jag är så förbannat trött på svenska avundsjukan och att det inte är ok att säga NÅGONTING utan att man skryter. Jag är så trött på att bli påhoppad och kallad lögnare. NI vill ju veta vad jag gör om dagarna och hur mitt liv ser ut här, men när jag berättar om det så tror ni mig ju inte ändå!? Jag vågar ju inte ens skriva vad jag gör längre!

Och bara för att jag skriver att jag mår dåligt så klankar ni ner på mig ännu mera? Vissa dagar mår jag katastrofalt och tar mig inte upp ur sängen absolut, men är det inte sjukt bra dom dagarna jag faktiskt tar mig upp ur sängen då? Dom dagarna jag pallar hitta på saker. Jag går till och med och träffar en psykolog här! Och ni frågar vart den ”gamla keela” tagit vägen? Jo, hon kanske har blivit sjukt bitter över all skit hon får just nu att hon inte pallar vara så himla positiv och glad hela tiden. Jag är väl också bara människa! En människa som just nu har sjukt mycket i huvudet och som 70% av tiden enbart vill dra täcket över huvudet och stanna i sängen hela dagarna, så snälla lägg av med att hacka på mig.

JAG är en positiv människa, och det vet ni alla som har läst min blogg ett tag, men det finns också en gräns för vad man ska behöva ta och vad man orkar med. Just nu har jag nått en gräns. Jag har tillräckligt mycket skit som händer just nu och behöver verkligen inte mer från er. Det har jag inte förtjänat. Fatta att jag är en människa med känslor också.

…Och som alltid… Ni som stöttar mig betyder massor. Tack snälla. Ta inte åt er av detta. Men just nu pallar jag inte ens läsa mina kommentarer längre för att det är så mycket skit och hat. Jag behöver en paus. Paus från bloggen, från social media, från näthat och skitsnack.

Ge mig ett par dagar.

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *