Överväldigad.

hai

YUHU!
Det tog mig flera dagar innan jag ens vågade gå in och läsa kommentarerna till mitt senaste inlägg… Men när jag väl gjorde det så blev jag helt överväldigad av alla fina och kärleksfulla kommentarer. Det gjorde verkligen min dag och jag önskar att jag kunde tacka er alla en och en med världens största och längsta kramar. TACK. 

Vad har jag gjort dom senaste dagarna? Inte mycket faktiskt. Mest hostat. Haha! Har fått sjukaste hostan. Ända sedan blodtransfusionen har jag varit sjuk nästan nonstop… Kan det ha någonting med den att göra tro? Det är himla drygt. Annars börjar jag mentalt känna mig lite på bättringsvägen faktiskt.

Det börjar bli lite småkyligt här i LA också och man måste ha en tunn jacka på kvällarna. Men det är rätt skönt med lite friskluft faktiskt : ) Jag har även satt i nytt löshår äntligen. YAAAY! Så nu är mitt hår kalaslångt och fint igen.

Och TACK till 50.000 prenumeranter på Youtube. Trots att jag knappt gör några videos alls så ökar antalet varje dag. Jag är så tacksam och det är så kul. Imorgon kommer jag vara ensam hemma hela dagen, så ska försöka få till en video : )

Min bloggpepp har börjat smyga sig tillbaka efter min längsta bloggpaus någonsin och efter era fantastiska kommentarer. Jag förstår att ni vill ha tillbaka den ”gamla Keela”, och tro mig – jag vill inget hellre heller. Let’s do this.
<3.

Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *