Ensamtid.

IMG_7130

YUUHUUU!!
Hur mår ni? Jag mår sådär alltså.. Trodde att jag blivit av med min hosta, men istället blev det värre och jag fick dessutom sjukaste urinvägsinfektionen i hela mitt liv och blev sängliggandes med kramper en hel dag.. HAHA. Jag vet på riktigt inte om jag ska skratta eller gråta längre med tanke på hur min kropp håller på. Alltid är det någonting som är knas nuförtiden!

Anyways… Hade en supermysig dag häromdagen. Jag spenderade den helt ensam och pratade knappt med någon från tidig morgon till sen kväll. På eftermiddagen tog jag på mig hörlurar, satte på min favoritmusik och vandrade runt på Hollywood Blvd där Walk of fame är i timmar. SÅ skönt. Jag behöver lite ensamtid. Åt till och med middag själv på restaurang vilket även det var himla mysigt och skönt. Jag är ju en människa som verkligen tycker om att vara ensam och trivs i mitt eget sällskap.. Dom senaste månaderna har det blivit 0% ensamtid! Haha. Så jag behövde en dag för mig själv : ) Det är nyttigt ibland tror jag.

Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *