Julgranständning.

julis

….Redan?! Vad sjukt att det redan är mitten på November… Vart tog året vägen egentligen? Minns förra årets nyårsafton som om det var igår. Vi gick till the Grove nu ikväll som ligger alldeles där vi bor och kikade på julgranständningen där. SÅ mysigt! Om ni är i LA måste ni kika förbi The Grove i West Hollywood. Speciellt nu när det är så himla mycket lampor där! Jag fick verkligen julkänsla även om det var rätt varmt ute och det inte finns någon snö.. Haha!

Och om någon vecka ska jag fira min första Thanksgiving någonsin. Himla spännande juuu! Hur gör man ens? …. Äter kalkon och säger vad man är tacksam för…? Hmm..

You might also like

Hedda Dibinger - hair thoughts Sponsored - Like a Halloween Quueen Paulina Danielsson - Födelsedagshelg Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Caroline Roxy - Sparkling ocean Lisa Anckarman - VÄRLDENS BÄSTA FREDAG! HEJ! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *