HEY GYM!

vgym
Mina favorittillskott just nu! PWO, proteindrink, omega 3 (från Vitamin Shoppe) & självklart mina älskade Questbars (från Questnutrition). 

 

En ovanlig kvällsaktivitet i LA, men min allra vanligaste i Sverige….

Jag kände mig äntligen pigg nog att träna idag och fick till mitt absolut bästa träningspass sen jag kom till LA. 1,5 timme crosstrainer och 30 min mage. SÅ SKÖNT. Jag lämnade inte gymmet förrän det stängde för jag ville aldrig gå därifrån. Jag hoppas att den här energin håller i sig! Jag vet ju hur glad och lycklig jag blir av att träna och det finns inte ord för hur mycket jag har saknat det sen jag kom hit och min kropp började krascha. Jag håller alla tummar och tår för att jag fortsätter må så bra som jag gör nu : )

Posted in: Keela - träning
Kommentarer (1)
  • Anonym

    Hej Keela! Börjar med att säga att jag verkligen älskar din blogg+Youtube!:) blir så inspererad av dig! Jag undrar om du har något tips för att orka stå så länge på crosstrainern? Jag blir så uttråkad efter ca 20 min:( Skulle bli jätte glad om du gav tips!:) Kramar<3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *