En livserfarenhet.

eye

LA… Aldrig skulle jag kunna ana att det skulle blir såhär. Aldrig skulle jag kunna ana att mitt liv skulle se ut såhär för ett halvår sedan.

Allt jag varit med om, alla känslor, alla minnen och upplevelser. Allt. Jag har suttit på en trappa mitt i natten och tittat ut över Malibu och en öppen stjärnhimmel på en perfekt date och önskat att natten aldrig skulle ta slut. Stått på Venice Beach och aldrig upplevt ett starkare lyckorus. Sett solen gå ner för att sedan se den gå upp igen. Dansat så att jag fått mjölksyra i benen. Skrikit till mina favoritlåtar tills jag inte har någon röst kvar. Träffat någon som för en stund fick mig att känna mig speciell och fantastisk. Träffat andra som sett ner på mig och utnyttjat mig.

Aldrig har jag skrattat så mycket som jag gjort dom senaste månaderna. Aldrig har jag gråtit så mycket heller. Aldrig har jag varit så arg, aldrig har jag haft så ont och aldrig har jag blivit mer sårad. Jag har blivit kär i LA, jag har slutat vara kär i LA. Jag har träffat vänner för livet. Människor jag älskar och aldrig vill vara utan. Och jag har träffat människor jag aldrig mer vill ha någonting med att göra. Jag har träffat mina allra största kändiscrusher och insett att man inte har någon aning om hur som är som personer bara för att man följer dom på instagram eller sett dom i en film eller serie. Jag har spenderat mer tid på sjukhus och med att vara sjuk än någonsin. Jag har funderat på att packa väskan och dra hem till Sverige imorgon. Jag har struntat i alla måsten men också varit mer taggad än någonsin på att följa mina drömmar. Jag har tjafsat och bråkat som aldrig förr. Jag har skrattat så tårarna runnit så många gånger att jag tappat räkningen. Jag har tappat bort mig själv och hittat mig själv igen. Jag har känt mig tom och ensam och jag har känt mig överväldigad av lycka. Jag har haft panikångestattacker och nästa dag doppat tårna i havet och känt mig komplett och att livet är perfekt. Jag har blivit uppvaktad och dåligt behandlad. Jag har känt mig unik men också som en i mängden. Jag har varit förvirrad och allt har varit självklart. Jag har varit spontan och jag har varit bekväm och tråkig. Jag har tagit risker och vågat men också fegat ur. Det finns nog inte en enda känsla som jag inte upplevt eller känt under dessa månader.

Jag har alltid velat uppleva och resa och visste att det skulle få mig att växa som människa och ge mig livserfarenhet, men jag hade verkligen ingen aning om hur mycket som faktiskt kan hända på bara några månader.

”When was the last time u did something for the first time?”

Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *