Thanksgiving.

thanks

HEEEY!
Idag firar jag min första Thanksgiving någonsin. Jag vet ju knappt hur man gör egentligen? Haha. Men vi är ett stort tjejgäng som har fixat tonvis med mat och efterrätter! Sen antar jag att man äter maten, är glad och säger vad man är tacksam över i livet? Eller? Haha, måste kolla upp hur det fungerar egentligen. Det ska i alla fall bli kul att prova på en så pass stor tradition här : ) Och vad sjuk att det bara är ett fåtal veckor fram tills jul.. Tiden går alldeles för fort!

Har någon av er firat Thanksgiving?

You might also like

Caroline Roxy - IconMirror Caroline Roxy - MUSIC Paulina Danielsson - Vårat boende på Koh Samui! Caroline Roxy - The Parlour Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sponsored - Glitter Black Weekend 30%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *