Thanksgiving.

thanks

HEEEY!
Idag firar jag min första Thanksgiving någonsin. Jag vet ju knappt hur man gör egentligen? Haha. Men vi är ett stort tjejgäng som har fixat tonvis med mat och efterrätter! Sen antar jag att man äter maten, är glad och säger vad man är tacksam över i livet? Eller? Haha, måste kolla upp hur det fungerar egentligen. Det ska i alla fall bli kul att prova på en så pass stor tradition här : ) Och vad sjuk att det bara är ett fåtal veckor fram tills jul.. Tiden går alldeles för fort!

Har någon av er firat Thanksgiving?

You might also like

Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Lisa Anckarman - J'ADORE YELLOW BYGISELA - PUT A HAT ON IT Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Caroline Roxy - Island hopping with a seaplane Lisa Anckarman - DARE TO STAND OUT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *