Happy Thanksgiving. YAAY.

rutigskjorta

Tidsskillnader är bra knasiga. Jag ska snart ge mig iväg och börja fira Thanksgiving och ni ligger förmodligen och sover big time eftersom klockan är kvart i 4 på morgonen : ) OCH IMORGON ÄR DET FREDAG. Jag älskar fredagar.. Gissa varför? För att nya avsnittet av Vampire Diaries kommer ut på fredagkvällar i Sverige så så fort jag vaknar så är det kväll hos er och avsnittet har kommit ut.. Haha. Rätt tokigt att det är höjdpunkten på veckan men det är så sjukt spännande och bra nu. Storgråter VARJE avsnitt…

Nu är jag taggad på att äta mig tokmätt på kalkon och andra roliga grejer. WOOHOO.

Kommentarer (1)

You might also like

Alexandra Nilsson - #TBT Alexandra Nilsson - En dag på Capri med båt Alexandra Nilsson - Så mycket samlade ni ihop till barncancerfonden ♥ Alexandra Nilsson - Vad fan, shell?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *