Min kväll.

sthanks

Jag. Är. Så. Mätt. Haha! Ni fattar inte hur mycket jag har ätit idag. Men det var utan tvekan den bästa och godaste middagen jag ätit sen jag kom till LA. Mat är rätt smaklöst och tråkigt i det här landet annars. Men inte idag! Och både efterrätter och chips på det. Det kändes som att jag skulle kunna rulla hem! Vi satt ute på en takterass och åt och lekte lekar hela kvällen. Supermysigt! Tycker så mycket om min lilla LA-familj! Den är en del som ska stanna här i LA över jul och nyår med så jag funderar verkligen på att stanna.. Jag har ju faktiskt firat 23 jular i Sverige, så 1 kan ju faktiskt vara kul att fira i LA : )

Invigde min jacka från Junkyard(direktlänk) idag också. Idag på dagen var det 30 grader varmt, men nu på kvällen blev det faktiskt lite kyligt så det var skönt med en jacka.

Förresten.. Fick kommentarer om att Vampire Diaries har uppehåll denna vecka för att det är Thanksgiving. ALLTSÅ HUR KAN DOM GÖRA SÅ?! WÄÄÄH. Sjukt elakt. Jag som har längtat hela veckan.. Bu…

Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *