Positiv!

bwf

Hmm. Här trodde jag att jag samlat pluspoäng på karmakontot eftersom jag spenderat över en timme häromdagen med att leta reda på ägaren till en iPhone jag hittade. Men icke. Kunde inte sova på hela natten för jag hade sånna kramper i magen och det höll i sig hela dagen med. Så himla knasigt. Jag blir nästan förvånad nuförtiden om jag vaknar upp och mår bra. Så illa har det gått och blivit! Men vågar ju inte kolla upp det här med tanke på hur mycket räkningar jag har redan och min förbannade försäkring som skulle täcka allt inte verkar täcka någonting. MEN, inte är jag bitter för det : ) Jag försöker ändå hålla humöret uppe och vara himla positiv och det går faktiskt bra. Och imorgon blir det kalas för en kompis som fyllt år så det blir nog superkul! Yaaay!

Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *