Work out.

ey

 

YUUHU!
Igår gick jag och lade mig tidigare än någonsin sedan jag kom hit. Jag somnade redan vid 10! Så himla skönt. Och jag tänkte att jag skulle ställa klockan och gå upp tidigt och träna och sen ha hela dagen framför mig! Jo visst… Vaknar 4 imorse och är superpigg.. Haha! Vid 6 tänkte jag ge upp och äta frukost, men blev jag såklart trött igen.. FAST, somnade ändå inte om förrän 8 imorse.. Sjukt! Sen råkade jag sova till 12 i alla fall. Hahaha! Fail. Men nu har jag i alla fall bytt om, svept min PWO och tänkte ge mig iväg till gymmet…. Bättre sent än aldrig!

Wish me luck!

FÖRRESTEN! Vinnaren( Vilja ) av Samsungtelefonen! Jag har försökt maila dig flera gånger utan svar och måste skicka iväg telefonen. Maila mig gärna snarast möjligt med hela din adress så skickas den! Annars måste jag snart välja en ny vinnare. 

Posted in: Keela - träning
Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *