Allvarlig njurinfektion…..

anti

…….Ja, varför inte?
Vet inte ens om jag ska skratta eller gråta åt det här längre. Min kropp är ju verkligen helt paj. Igår på eftermiddagen började jag få riktigt ont i nedre delen av ryggen, precis som jag hade för ungefär en månad sedan. Men då gick det över. Framåt kvällen fick jag väldigt hög feber, kallsvettades och ont i magen. Ryggen blev bara värre och värre. Jag sov inte på hela natten utan låg bara och kved och grät av smärtan. Just då, ville jag bara ge upp. Ge upp och flytta hem till Sverige igen. Det känns verkligen som jag nästan bara haft motgångar sedan jag kom hit och jag mår ju aldrig bra längre. Jag är aldrig frisk eller helt 100.  Men jag har nog aldrig känt sån smärta tidigare någonsin som jag kände inatt. Kanske någon gång tidigare, men det här var helt brutalt.

Eftersom min erfarenhet här av sjukhus och försäkringar inte varit den bästa så vågade jag liksom inte åka in till sjukhuset heller… Men på eftermiddagen idag, ett dygn senare, när smärtan bara blev värre så övertalade Julia, min rumskompis mig att åka till sjukhuset. Och jovisst. Tur var väl det. Allvarlig njurinfektion alltså.. Så nu måste jag hålla koll på min feber var tredje timme, och om den fortsätter gå upp trots all medicin och antibiotika jag fått så måste jag åka in till akuten och få antibiotika via dropp för annars kan mina njurar kollapsa. Geee, thanks. Precis vad jag behöver nu. En spruta i rumpan fick jag också. Det var spännande….

Jag försöker att vara SÅ positiv hela tiden, men någon däruppe måste ju verkligen hata mig allstå med tanke på hur mycket skit jag fått stå ut med sen jag kom hit.

Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *