Bananer & Teen Wolf.

bed

Såhär har jag legat i 48 timmar nu med sjukaste smärtan i livet. KUL. Bananer är allt jag kan äta för det är allt jag är sugen på och läkaren sa att det var sjukt viktigt att jag tog tabletter exakt var tredje timme – även på natten. Så jag har alarm på som går av hela tiden och jag äter så många olika tabletter att jag knappt har koll. Den senaste timmen har jag i alla fall kunnat sitta upp några minuter åt gången. Det har inte gått tidigare.

Som jag skrev igår så var jag dessutom tvungen att hålla koll på om min feber gick upp igen. Om jag fick över 39 grader så var jag tvungen att åka till akuten och få antibiotika via dropp för att annars kunde det gå himla illa. För med tanke på hur mycket tabletter jag äter så ska inte min feber gå upp så pass mycket. Inatt gjorde den det, och åter igen sviker världens sämsta jäkla försäkringsbolag Gouda mig. På riktigt, om ni ska teckna försäkring, teckna INTE dom. ALDRIG. Jag pratade med dom 2 inatt eftersom min feber åter igen gick upp över 39. Och jag sa till dom att min läkare beordrat mig att åka till akuten om jag fick så hög feber för att det var akut och farligt och att jag kunde få njursvikt. Men nej….. Dels tog det en halvtimme innan dom ringde upp mig ( tänk om mina njurar kollapsat under den tiden?! ) och sen var dom tvungen att överlägga OM det ens var såååååå allvarligt. Trodde dom skämtade med mig först. Sen fick jag heller inte åka till en akut som ligger 5 min bort som jag ville utan dom ville skicka mig till en annan akut som låg nästan 40 min(!!!!!) bort mitt i natten när jag redan väntat över en timme på deras överläggning. Jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta. DET VAR JU AKUT! Och detta var på deras ”alarm”-nummer. Nu gick det bra, men vad som helst hade kunnat hända OCH mina njurar hade kunnat sagt tack och hej medan dom tog en kaffe på kontoret och överlade om jag var i ett tillräckligt akut tillstånd….. Är det akut så är det väl akut och då ska det väl inte krävas någon förbannad överläggning?!

Gaaaah… Blir tokig på dom! Säg till alla som ni vet ens överväger att teckna Gouda att låta bli. Dom bryr sig inte ett dugg och betalar inte ett skit för mig trots att jag betalat mycket pengar till dom för att dom SKA hjälpa mig i sånna här situationer.

Nu måste jag lägga mig ner igen. Kanske ska försöka duscha också.. Inte gjort det på tre dagar och har haft fruktansvärda svettvallningar dom senaste dagarna när febern gått upp.. Haha! Har aldrig luktat så illa i hela mitt liv tror jag…. Men äh! Det är ingen som ska lukta på mig ändå. Näää… Det får bli ett till avsnitt Teen Wolf och en till Banan istället….

Jag hoppas verkligen jag mår bättre snart.. Den här smärtan är inte och leka med alltså : (

Kommentarer (1)
  • Hanna

    Det är helt otroligt! Jag ska kanske plugga utomlands i sommar och jag håller på att kika på försäkringsbolag. De som jag ska åka med rekommenderade Gouda. Ska verkligen INTE teckna dem efter att ha läst det här!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *