Svensk Julmarknad i LA.

christmasfair christmasfair2

Mår jag bättre? Betydligt! Jag kan stå, sitta, gå, har i alla fall lite matlust och vrider mig inte i plågor. Mår jag bra? Nja… Jag försöker göra det bästa av situationen. Mycket mer kan jag inte göra just nu. Men det är verkligen något som är knas med mina njurar, det känner jag. Jag går på stark smärtstillande var tredje timme fortfarande och antibiotika i några dagar till. Ihelgen har jag i alla fall tagit mig utanför dörren och bort ifrån sängen lite. Fick panik av att bara ligga helt stilla så många dagar. Idag åkte vi ett gäng till downtown och gick på en svensk julmarknad. Så himla mysigt! Dom hade svensk mat, svenskt fika och Luciatåg också : ) Sålänge jag tar det lugnt, dricker mycket vatten och inte stressar upp mig och blir för varm så går det bra att vara bland folk.

Men som om inte nog med skit händer så snodde dom $40 av mig i kassan där. Jag gick dit och betalade inträdet som kostade $10 med min $50-sedel. Sen när jag skulle betala min mat så märkte jag att jag bara hade två $5-sedlar istället för två $20…..  Jag tänkte inte ens på att kolla vilka sedlar jag fick tillbaka för det var så mycket folk i kö och jag blev stressad i ingången. Gick tillbaka och blev kallad lögnare. Tack för den! Precis vad jag behövde just nu kände jag! Haha.

Kommentarer (1)
  • Amanda

    Asså finaste. Jag sitter här och gråter för jag tycker så synd om dig med dom räkningarna du fick o sjukdomen och usch. En dröm jag har och har haft i typ 3 år är att flytta till USA men jag vet inte om jag vågar.. Hoppas du mår jätte jätte bra och att du kommer till USA frisk och pigg. Älskar dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *