Presenter till min guddotter.

sea

Jag blev ju gudmor i oktober och börjar gråta så fort min kompis skickar bilder på sin världssöta lilla dotter. Häromdagen köpte jag lite presenter till henne! Jag DOG på riktigt när jag hittade skorna. Dom är så fina! Det spelar ingen roll att hon bara kommer kunna ha dom i typ en kvart. Haha! Dom är ändå värda att köpa. Hon måste ju matcha sin gudmor, eller hur?! Jag köpte också en supersöt overall med Hello Kitty på.. Aww! Längtar tills jag får se henne i dom : )

You might also like

Caroline Roxy - BIG DAY - ESKILSTUNA Ellinor Bjurström - OM ELLINOR Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Paulina Danielsson - LÄR ER TANTER! Sandra Lindahl - Varit på show Sponsored - Glitter Black Weekend 30%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *