Touchdown Sweden.

sweden

…Ja, ni läste rätt. HEJ SVERIGE! Och hej Uppsala! Jag landade redan i onsdags.. Jag behövde bara ett par dagar för att ställa om innan jag ville berätta det för resten av världen. Det var väldigt spontant egentligen. Jag bokade biljetten bara någon dag innan jag åkte.. Jag hade inte ens tänkt komma hem på ett bra tag, men med tanke på att mina njurar inte blir bra och mitt värdelösa försäkringsbolag där borta och allt annat kaos som hänt så kände jag verkligen att jag behövde komma hem ett tag. Och just nu känns det SÅ bra och så skönt. Förutom kylan! Haha. Så nu ska jag gå till sjukhuset här hemma och verkligen kolla upp vad som är galet med mig. Och självklart ska jag träffa alla som jag har saknat massvis!

Posted in: Keela - Bilder.
Kommentarer (1)
  • Lydia

    Kom i kontakt men dig precis innan du flyttade till la, i en av dina videos när du sa att du är från ljusdal. Ja ba: vaaaaaa!?!? Tog mig typ tio minuter att fatta… Kan inte förklara hur mycket jag älskar dig! Love you forever!!! Skulle vilja träffa dig, dör om jag skulle få träffa dig!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *