Dumma jetlag.

bedtime2

GAAAAH. Jag har fortfarande kalasmycket jetlag.. Så drygt! Jag har verkligen tvingat ögonen att vara öppna den senaste timmen men nu orkar jag inte tvinga dom mer.. Igårkväll somnade jag 9 och vaknade 5 imorse… Hmm.. Sov middag(förmiddag??) mellan 8-10 för jag tänkte att det skulle göra att jag skulle kunna vara vaken längre ikväll, men icke… Måste lägga mig nu, helst nyss. Så nu kryper jag ner i sängen och kikar på vänner tills jag somnar, vilket borde ta ungefär 3 minuter…. Hehehehe.

Jag har förresten insett hur sjukt mycket kläder jag har och hur mycket jag saknat min garderob när jag varit borta. Skulle helst byta outfit tre gånger om dagen nu för jag vill hinna använda allt fint innan jag åker igen.. Haha!

Posted in: Keela - Bilder.

You might also like

Caroline Roxy - Happy birthday Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Paulina Danielsson - Beställt en ny spegel! Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - 365 days Hedda Dibinger - district môt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *