Dumma jetlag.

bedtime2

GAAAAH. Jag har fortfarande kalasmycket jetlag.. Så drygt! Jag har verkligen tvingat ögonen att vara öppna den senaste timmen men nu orkar jag inte tvinga dom mer.. Igårkväll somnade jag 9 och vaknade 5 imorse… Hmm.. Sov middag(förmiddag??) mellan 8-10 för jag tänkte att det skulle göra att jag skulle kunna vara vaken längre ikväll, men icke… Måste lägga mig nu, helst nyss. Så nu kryper jag ner i sängen och kikar på vänner tills jag somnar, vilket borde ta ungefär 3 minuter…. Hehehehe.

Jag har förresten insett hur sjukt mycket kläder jag har och hur mycket jag saknat min garderob när jag varit borta. Skulle helst byta outfit tre gånger om dagen nu för jag vill hinna använda allt fint innan jag åker igen.. Haha!

Posted in: Keela - Bilder.

You might also like

Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Ellinor Bjurström - Alla hjärtans dag Sandra Lindahl - Varit på show Ellinor Bjurström - Reparera ditt hår - Från rosa till blond Ellinor Bjurström - OM ELLINOR Sponsored - Glitter Black Weekend 30%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *