Egentid.

alonetime

Jag är bra på att vara ensam, jag är van vid att varan ensam och jag trivs ensam. Jag har knappt haft någon ensamtid alls sen i somras så att få stänga i sig i ett eget rum i min säng och bara vara i ett par dagar har varit så skönt. Jag har sovit minst 12 timmar per natt dom två senaste nätterna och bara gjort saker som jag känt för och haft lust med och inte rättat mig efter någon annan. Missförstå mig rätt, jag gillade att bo med andra och jag har haft så otroligt kul med mina roomies i LA, men ibland är det väldigt skönt att bara vara ensam och ha lite egentid : ) Och det var verkligen någonting jag behövde just nu.

Hur är ni? Gillar ni att ha folk omkring er hela tiden eller är ni som jag och tycker det är skönt att vara ensam ibland också?

Posted in: Keela - Bilder.
Kommentarer (1)
  • Amanda

    Jag är en person som verkligen behöver vara ensam men ibland är det nog så att jag drar mig undan lite för mycket. Jag skulle inte kunna ha folk omkring mig hela tiden för jag behöver min egentid och bara göra saker jag känner för,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *