Lyckorus.

pre

Har ni någon gång känt att livet liksom varit på paus under en period? Så har mitt liv varit under det senaste halvåret känns det som. Jag har varit i en helt annan värld och knappt förstått att Sverige och ”jag” funnits kvar. Jag tappade liksom bort mig själv i all kontrast när jag hela tiden var sjuk och ingenting gick som jag ville och allt som hände. Jag blev arg och ledsen eftersom jag inte kunde träna och jag blev trött och hade ingen energi till någonting alls. Gymmet, som varit mitt andra hem under två års tid och där jag mådde som allra bäst, glömdes liksom bort när jag aldrig blev frisk. Det fanns ingen rutin i min vardag så istället gjorde jag ingenting eller i alla fall ingenting vettigt. Ingen av er skulle tro mig om jag berättade allt jag varit med om och gjort och alla jag träffat. Det låter som en overklig saga eller dröm och det var det också. Med mardrömmar emellanåt.

Det senaste halvåret har varit det bästa och det värsta i hela mitt liv men jag är så säker på att jag gjorde rätt val som åkte tillbaka till Sverige ett tag. Det som jag glömde bort med mig själv har liksom kommit tillbaka och jag känner mig som mig själv igen. Jag känner en glädje och en lycklighetskänsla som jag inte haft på flera månader. Idag tog jag mig till och med till gymmet. Jag drack min favorit-PWO, precis som förr. Drack min proteinshake efteråt, precis som förr.. Det kändes så bra. Det var nog bland dom sämsta passen någonsin med tanke på att jag ville ta det lugnt innan jag vet hur det ligger till med mina njurar, men jag tog mig i alla fall dit och bara det gav mig ett lyckorus..

Det är så skönt att vara tillbaka och det är så skönt att vara ”jag” igen.

Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *