New in!

traingl

Nja.. Det är väl inte direkt bikiniväder i Sverige, men jag blev ändå glad när det plingade på dörren och min nya bikini kom : ) Jag älskar Triangls modeller och det här är den allra senaste. Så fin, eller hur?! Den ska självklart med till LA när jag åker tillbaka!

Direktlänk:
1.-TRIANGL-BAMBI-BUBBLE-MINT

You might also like

Caroline Roxy - 365 days Paulina Danielsson - Ö Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sandra Lindahl - Tredje gången gillt för frillan Paulina Danielsson - Beställt en ny spegel! Sponsored - Glitter Black Weekend 30%
  • Kristin

    Jag tänkte också köpa den 🙂 men vad har du för storlek i bh vanliga fall? För de på triangel sa att jag skulle ha en S och är en 75C. Tack för svar :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *