Inga måsten.

justcuz
JAG SOVER SÅ BRA I MIN SÄNG. Jag vill aldrig kliva upp! Haha. Tredje natten i rad som jag sover 12 timmar nu. Världens tröttaste människa. Men jag behöver förmodligen det och jag har inte så mycket att göra om dagarna nu så det gör liksom ingenting. Det känns som att min kropp behöver det. Jag tog mig iväg till gymmet efter jag ätit frukost och det blev förmodligen mitt bästa pass på flera månader! Så skönt. Jag kommer förmodligen inte kunna gå imorgon… Vad har jag mer gjort idag? Kikat lite på vänner, ätit massa god SVENSK mat (<3) Det går liksom inte att beskriva med ord hur mycket jag saknat maten här. Jag har också hoppat lite i sängen, bytt outfit fyra gånger, svarat på mail, duschat men inte orkat tvätta håret och druckit massa julmust. Bra dag ju!

Vad gör ni idag?

Posted in: Keela - Bilder.
Kommentarer (1)
  • klarabara

    kul att höra att du kan sova ut!
    Uppdateringen börjar ju komma igång igen så de är väl ett bra grej!
    Har du varit på sjukhuset än? Jag vill gärna veta vad de var, har gått runt o vart typ orolig för dig!
    kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *