LA LOVE.

lalove

…Trots alla tråkigheter och sjukdomar så var ju som sagt mitt beslut att flytta till LA ändå ett av mina bästa beslut någonsin. Jag har träffat så mycket nya människor och fått så många nya vänner som jag tycker så mycket om och som jag har så kul med.. Det känns rätt konstigt att deras liv liksom fortsätter som vanligt där när jag är i Sverige. Det är fortfarande hur skönt som helst att vara hemma, men när jag tittar på dom här bilderna kan jag inte låta bli att längta tillbaka liiiiiite : )

You might also like

Paulina Danielsson - Glow! Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - Gigi Hadid x Maybelline Sandra Lindahl - Tredje gången gillt för frillan Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Caroline Roxy - Clothing collections

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *