LA LOVE.

lalove

…Trots alla tråkigheter och sjukdomar så var ju som sagt mitt beslut att flytta till LA ändå ett av mina bästa beslut någonsin. Jag har träffat så mycket nya människor och fått så många nya vänner som jag tycker så mycket om och som jag har så kul med.. Det känns rätt konstigt att deras liv liksom fortsätter som vanligt där när jag är i Sverige. Det är fortfarande hur skönt som helst att vara hemma, men när jag tittar på dom här bilderna kan jag inte låta bli att längta tillbaka liiiiiite : )

You might also like

Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Ellinor Bjurström - Alla hjärtans dag Sandra Lindahl - Varit på show Ellinor Bjurström - Reparera ditt hår - Från rosa till blond Ellinor Bjurström - OM ELLINOR Sponsored - Glitter Black Weekend 30%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *