VLOG – Tävling!

I slutet av videon hittar ni en väldigt cool tävling som Skånemejerier håller i. Tävlingen går ut på att du har möjligheten att tillsammans med Skånemejerier få skapa ditt egna företag inom sociala medier. Vinsten är ett 1-årskontrakt för att jobba med Skånemejeriers sociala mediekanaler samt ett startkapital på 100 000 kr. Så var kreativ och presentera hur du tänker kring företag och sociala medier! Vad finns det för förutsättningar och utmaningar, och hur de skulle vilja hantera dessa? Du väljer själva hur du vill presentera dina idéer; i text, bild, film… Det är fritt fram! Det viktiga är att du visar hur du tänker kring varumärkesbyggande i sociala medier. Tävlingen och mer information finns på sajten http://skanemejerier.se/socialmediashowoff/. Deadline att skicka in sitt bidrag är 11 januari 2015.

De åtta bidrag som Skånemejerier tycker känns mest spännande kommer att bjudas in till en audition på ICA Kvantum Liljeholmen, en andra deltävling, där de tävlande får möjligheten att visa upp ett specifikt ”Skånemejeriertänk” inför en jury. LYCKA TILL KOMPISAR : ) 

Kommentarer (1)
  • Julie

    Wow, du och jag är sjukt lika i sättet. Jag satt och gapade lite när jag såg videon. Det var som att se sig själv.
    Kul. Äskar människor med energi !
    Vacker är du också 🙂 Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *