ICANIWILL.

icaniwill1
Direktlänk till tightsen.

Hur kul är det inte med nya träningskläder? Jag minns ett tag i våras då jag inte ens köpte vanliga kläder utan bara köpte träningskläder.. Haha! Nu har jag dock inte köpt det alls på flera månader. Blev därför extra glad när mina nya träningssbyxor från icaniwill låg i brevlådan idag : ) Hur snygga? ÄR SÅ PEPPAD PÅ ATT TRÄNA MASSOR IGEN OCH DET ÄR SÅ SKÖNT. Äntligen är min motivation tillbaka och äntligen känner jag mig friskare.

You might also like

Ellinor Bjurström - KUBtest vecka 13 Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - Winter wonderland Paulina Danielsson - Väx upp, nah inte du. Ellinor Bjurström - Hej där!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *