Jultraditioner?

paradis

Har ni många jultraditioner och måsten kring jul?
Inte jag. Inte så värst i alla fall… Förutom att det måste finnas en Paradisask hemma. Och massa annan choklad. Jag vill gärna se Ensam hemma också. Och jag vill ha gröt till frukost på julafton. Och korvmacka. Och Kalle Anka såklart ( dock har jag somnat efter 5 minuter dom senaste 4 åren??? ) . Och Kan du vissla Johanna efter Kalle. Och pepparkakor med mjölk. Och knäck. Och kola. Och köttbullar. Och julmust. Och julgran såklart. Haha! Okej, jag kanske har några måsten och några traditioner ändå…

Men, vad har hänt med paradisaskarna btw? Dom är inte alls fina! Plus att trillingnöten är borta </3. Men såg att det kommit två nyheter som ska bli skoj att smaka : )

Posted in: Keela - Bilder.
Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *