Fitnessguru.

fitnessguru
Nu när jag kom tillbaka till Sverige och kände mig piggare och frisk nog att ta tag i träningen igen så beställde jag lite kosttillskott från bästa Fitnessguru! Innan jag flyttade hade jag en hel hylla hemma hos mig med i stort sett allt dom har på den sidan. Haha! Den här gången beställde jag Aminorsyror( Ny smak! det ska bli så spännande att smaka ), En pannkaksmix som också är ny och one pak som är portionspåsar med massa vitaminer och mineraler : ) Tänkte att det kunde hjälpa mig att hålla mig frisk. Jag försöker ju få i mig det jag ska och borde främst via mat, men tycker absolut att tillskott är bra om man känner att man behöver.

Här har ni lite mer info och direktlänkar: 

amino
Genom att tillföra aminosyror i dess fria form och med hög koncentration av de essentiella grenade aminosyrorna, BCAA, maximerar du dina förutsättningar för muskeltillväxt och återhämtning. One Amino passar dig som vill få ut bästa möjliga resultat av dina träningspass.

+ Prestation & återhämtning vid träning
+ Utökad muskeltillväxt
+ Utökad energi
+ Hastigt upptag

Direktlänk:
1410-product-oneamino-cola-new_2x

pancake
One Pancake är ett snabbt och enkelt sätt att göra goda proteinpannkakor när som helst utan att komplicera saker eller göra avkall på ett högt näringsvärde. Eftersom pannkaksmixen är baserad på högkvalitativa proteinkällor, lågt på fett och glutenfri behöver du aldrig gå tillbaka till vanliga pannkakor igen!

+ Glutenfritt
+ Snabba och lättlagade proteinpannkakor
+ Högt proteininnehåll från både vassle, kasein och äggvita
+ Enkelt att variera vid olika tillfällen
+ Lång hållbarhet – alltid pannkakor redo
+ Perfekt att äta till frukost, som mellanmål eller före och efter träning

Direktlänk:
1409-product-onepancake-3d_2x

pak
One Pak innehåller praktiska portionspåsar med dagsdoser av noggrant utvalda vitaminer & mineraler. Varje dos innehåller extrakt från över 30 olika grönsaker, frukter, bär och örter som tillsammans ger ett utmärkt tillskott av vitaminer, mineraler, antioxidanter, Omega-3 samt R-alfa-liponsyra.

+ Naturliga extrakt från 30 olika grönsaker, frukter, bär och örter
+ Dagligt tillskott av vitaminer, mineraler och antioxidanter
+ Dagligt tillskott av Omega-3 och R-alfa-liponsyra
+ Utvecklad specifikt för fysiskt aktiva
+ 30 dagsdoser i form av portionsförpackningar

Direktlänk:
q-one-pak_2x

Posted in: Keela - träning
Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *