Twilight och djupa tankar.

twilight

Ni vet den där energin jag hade för några dagar sedan? Den är helt borta.. Det är som att jetlagen liksom slagit till en gång extra sådär 1,5 vecka senare.. Jag är SÅ trött och energilös. Kan inte sova på nätterna och försöker hålla mig vaken på dagarna, men det är svårt. Så har mest legat i sängen idag och igår. Har också sett alla 5 Twilightfilmerna dom senaste 48 timmarna. Hade glömt hur mycket jag gillade dom… Har också haft djupa tankar om sån kärlek verkligen finns på riktigt? Ni vet Edward- och Bellakärlek. Såg ju The Notebook på flyget hem från LA också.. Sa jag det? Att jag satt och hulkade och grät i två timmar på planet? Haha! Anyways.. FINNS SÅN KÄRLEK VERKLIGEN OCH VART FASIKEN HITTAR MAN DEN?

Posted in: Keela - Bilder.
Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *