Dan före dan.

today

WOOOHOOO. Alla julklappar klara! Det blev knappt några köpta iår dock, men ändå.. Nu ligger dom under granen i alla fall : ) Jag slog in dom medan jag lyssnade på julmusik och åt knäck. Ändå känns det inte riktigt som jul.. Jag minns liksom hur det kändes när jag var liten… All väntan och förväntan. Det är liksom borta nu.. Haha! Men det är ändå mysigt att sitta och titta ut på snön och lyssna på mina favoritjullåtar. Fast jag önskar verkligen att snön var varm.

HALLÅ DET ÄR JULAFTON IMORGON!!!! …Och jag har tvingat mamma att spela Bingolotto med mig ikväll.. Moahahaha.

Posted in: Keela - Bilder.
Kommentarer (1)

You might also like

Alexandra Nilsson - Prada bag Alexandra Nilsson - Ta mig tillbaka Alexandra Nilsson - #TBT Josephine Qvist - IDEALOFSWEDEN EVENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *