Årsresumé 2014 – del 1.

års

Dags för ännu en årsresumé! Tiden och åren går ju verkligen sjukt fort nuförtiden.. Hujeda! Första halvan av 2014 var ändå bra tycker jag. Det var väl andra halvan som blev jobbigast. Men nu är jag här och jag lever ju så borde väl inte klaga direkt : )

januari

Jag beställde äntligen en ny dator, köpte nytt objektiv till kameran och en softbox. Jag tränade, tränade och tränade. Båda på gym och poledance på Studio DQ. Jag hade snygga naglar som Celina gjorde, jobbade som makeupartist, jag var på massa events och fick grymma goodiebags, var med i en intervju på Devote, hängde på kontoret, hade live-bloppis och träffade massa läsare. Spelade WoW hela nätterna och hade cravings efter thaimat varje dag.

februari

Bakade tårta och blev uppvaktad med massa rosor på alla hjärtans dag, jobbade på Makeupstudion och tränade alldeles för mycket som vanligt. Var på besök hos Rapunzel och fick prinsesshår, åt mango och proteinchokladbollar som jag blev helt besatt av. Hjälpte Bingo med att retuschera bilder till hans nya nummer av Moore. Spelade fortfarande WoW både på dagarna och nätterna.

mars
Tränade ännu mera och mycket med Mårten Nylén, var på Attitude Sthlm, på Let’s Dance och såg One Republic. Åt Questbars, blev sponsrad av Karamellkungen, blev intervjuad av Nyheter24, träffade ännu flera läsare, fick min första spraytan, var på Finest Awards, drack smoothies, köpte ett våffeljärn och nya skor. Var på event med Lyko och började utbilda mig till kostrådgivare på Paulúns.

Del 2, 3 och 4 kommer : )

Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *